Alumínium ajtók

Statisztikai adatok szerint az alumíniumból készülő nyílászárók egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a nyílászárópiac egészéből.

A társasházak, panelépületek, irodaházak, intézmények mellett egyre gyakrabban családi házakba is alumínium szerkezetek kerülnek beépítésre.
Kiváló víz-, és hőzáró képességgel rendelkeznek, felépítésének köszönhetően nagyfokú energiatakarékossági tényezővel bírnak.
Befelé és kifelé nyíló, egy-, ill, kétszárnyú , oldal-, felülvilágítós bejárati ajtók, nyíló, nyíló-bukó ablakok, üvegfalak, tolóajtók egyaránt gyárthatóak.

Az AL 570 –es rendszerből készülnek az ablakok, üvegfalak. A profil szerkezetéből adódóan, és az illesztéseknek köszönhetően biztosítja a tartósságot, és legjobb esztétikai megjelenést.
Speciális tömítéseknek köszönhetően a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő hőszigetelési rendszert kapunk, magas fokú energiahatékonysággal.

TECHNIKAI ADATOK:
Szárny: 85mm/95mm
Tok: 77mm/94,5mm
Üvegezés: 52mm-ig
Poliamid (német származás): 24/34mm

alu1

Az AL 520-as , 3 kamrás alumínium rendszer ajtók,ablakok, üvegfalak építéséhez használható.
A profil 24 mm-es hőhídmegszakítással rendelkezik, ezért kiválóan alkalmazható olyan helyeken, ahol nagy a hőmérséklet- ingadozás. A rendszer 2 sajtolt profilból tevődik össze, melyek egy üvegszálas erősítéssel rendelkező, poliamid sávval vannak elválasztva egymástól. Ezen felépítés, a fényezés után biztosítja a tökéletes szigetelést.
A rendszerhez Sobinco, Roto, Siegenia illetve Fapim típusú vasalatok használhatók. A vasalatok színét a RAL skála alapján lehet megválasztani. Természetesen további kiegészítőket is kínálunk, mint pl. olajfékek, gömbkilincsek, tolópajzsok, stb.

Technikai adatok:
Szárny: 73mm
Tok: 65mm
Üvegezés: 52mm-ig
Poliamid (német származás): 24mm
alu2