Műanyag ablak

Alumínium ajtók

Műanyag ajtó

Bejárati ajtók

Műanyag tolóajtó

Tartozékok

A Kömmerling profilból készült Grewin ablakrendszerek olyan szempontok előtérbe helyezésével lettek kialakítva, hogy azok a vásárló legkülönfélébb igényeit is kielégíthessék, a kimagasló minőség, és megbízhatóság megtartása mellett.

A Grewin nyílászárók úgy lettek összeállítva, hogy azok a ma elérhető legmagasabb minőségű műszaki tulajdonságokkal rendelkezzenek, melyeket jogosan elvárhatunk az energiatakarékosság, és a biztonság terén is, a kedvező árfekvés mellett.

A különböző  beépítési mélységű (70-88mm) és kamraszámú (5-6) profilok tetszőleges rendelhetőek  a legkülönfélébb kiegészítőkkel, felszereltséggel, így azok az alacsonyabb követelményeket támasztó helyektől kezdve, (pl. melléképületek) a komoly energiatakarékossági előírásokat megkövetelő épületekbe ( pl. passzív ház) is beépíthetőek.

A Grewin nyílászárók a fehér színtől kezdve a kívül színes, belül fehér, kívül-belül színes, vagy akár csak belül színes,kívül fehér kombinációban is elérhető közel 90 féle színben.

 

A Grewin nyílászárókat az 5 kamrás, 70 mm. beépítési mélységű profilok esetében 2 rétegű, lágyfémbevonatos, Argon gázzal töltött üvegezéssel kínáljuk alapfelszereltségként, ennek szigetelőértéke Ug=1.0 W/m2K.

Magasabb hő,-ill. hangszigetelési követelmény esetén kérhető 40 mm. vastag, 3 rétegű üvegezéssel is,melynek értéke Ug=0,7 W/m2K.

A teljesen átlátszó Float üveg mellett sokféle katedrál üveg is választható,pl. bejárati ajtókhoz, vagy olyan szerkezetekhez,amin nem szeretnénk, hogy be lehessen látni, a fényre viszont szükség van.

Üvegtípusok hosszú sora rendelhető a mintás katedrál üvegeken át, a reflexiós, biztonsági, hanggátlós típusokig 2 és 3 rétegű üvegezés esetében egyaránt.

 

A Grewin nyílászárók 6 kamrás változata a Prémium kategóriát képviseli.

88 mm-es beépítési mélységével, 44 mm-es, 3 rétegű, melegperemes ( Ug=0.5 W/m2K )üvegezésével, 3-szoros körbefutó gumiszigetelésével  mindent tartalmaz,amit a mai nyílászáró technológia adhat.

 

A Grewin nyílászáró rendszerek alapfelszereltségébe tartozik a hibás működtetés gátló funkció,alsó biztonsági feszítésvédelem, szárny kiemelésgátló, résszellőző, szárny becsapódását gátló funkció,erkélyajtók esetében csappantyú, külső behúzófogantyúval.

 

Mindezekhez, mint megbízható alap tartozik a Kömmerling német gyártású masszív, UV stabil PVC profil.

 

Mindegyik profilból gyártható 1és 2 szárnyú ablak, standard erkélyajtó, átmenőkilincses erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó és bejárati ajtó is.

A különböző soroló elemeknek, merevítőknek  köszönhetően összeállítható szinte bármekkora felületű szerkezet,nem csak egyenes síkban,hanem bármilyen szögben is.

 

A Grewin nyílászáró rendszerek tetszőlegesen kombinálhatóak külső- ,vakolható tokos, vagy föléépített redőnyökkel, rovarhálókkal.