06 70/946-7152 ablakdoktor@t-online.hu

Rólunk

Cégünk 2004. májusában alakult, több évtizedes szakmai tapasztalatra alapozva.

Az elmúlt két évtized során következetesen a minőséget, megbízhatóságot, mint legfőbb üzletpolitikát tartottuk, és tartjuk szem előtt. Megalkuvás nélkül ragaszkodunk a kiváló minőségű alapanyagokból készült termékekhez, az alapprofiltól kezdve a vasalatokon keresztül a kiegészítőkig terjedően.

Célunk az érdeklődők teljes körű kiszolgálása, felvilágosítása. Mi nem egyszerűen ablakot szeretnénk eladni, hanem minden érdeklődővel személyesen átbeszéljük az ő igényeit, ezek alapján javaslatot teszünk neki, hogy milyen terméket válasszon, felhívva a figyelmét annak előnyeire, esetleges hátrányaira is. Segítünk összehasonlítani a különböző profilokat, hogy a lehető legtöbb információ birtokában tudja meghozni azt a fontos döntést, hogy milyen nyílászárót vásároljon.

Ezek szemléltetéséhez bemutatótermünkben megnézhetik, kipróbálhatják a választott nyílászárót, annak funkcióit, metszetek formájában a belső szerkezet is láthatóvá válik, ahol meggyőződhetnek a kamrák számáról, acélmerevítések elhelyezkedéséről, üvegezés rétegrendjéről, és minden fontos részletről, így nem csak elmondott, vagy leírt adatok alapján kell a döntést meghoznia. A teljes körű kiszolgáláshoz tartozik, hogy minden kiegészítő rendelhető a nyílászárókhoz, a többféle párkányokon, könyöklőkön át, az árnyékolástechnikai termékekig, a redőnyöktől kezdve a rolós, vagy fix rovarhálókig, reluxáig, szalagfüggönyig.
Igény esetén beépítjük a vásárolt szerkezeteket, a kapcsolt gerébtokos, redőnytokos szerkezetek cseréjét is vállaljuk, teljes kőműves helyreállítással együtt, ill. panellakások, társasházak, lépcsőházak, intézmények komplett nyílászárócseréjét.

A beépítési munkák megrendelésének nagy előnye lehet, hogy nem kell más szakembert beszervezni, így több időpontot összeegyeztetni, nem kell anyagokat venni a beépítéshez, amiből nehéz kiszámítani a kellő mennyiséget, így a feleslegesen megvásárolt, megmaradt anyagok emelhetik az összköltséget. A beépítéssel egybekötött nyílászáró rendelést minden esetben előzetes helyszíni felmérés előzi meg, ahol pontosítjuk a részleteket, összehangoljuk az igényeket és lehetőségeket. Beépítő kollégáink minden szükséges anyagot visznek magukkal, így csak a helyet kell biztosítani számukra, és várni, hogy elkészüljön a munka. Ablakcsere esetén a bontott szerkezeteket elszállítjuk (igény esetén), így annak elhelyezésével kapcsolatos gondokat is levesszük a vásárló válláról.

A következő időszakra is változatlan a célunk: tartani a kiváló minőséget, ár-érték arányt, eddigi és leendő vásárlóink legnagyobb megelégedésére, hisz nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor úgy keres meg minket egy érdeklődő, hogy egy korábbi vásárlónk ajánlott minket, aki már megtapasztalta a minőségi termékek, és a minőségi kivitelezési munkák adta előnyöket.