Rólunk

Cégünk 2004.áprilisában alakult, több évtizedes szakmai tapasztalatra alapozva.
Az elmúlt több, mint egy évtized során végig, következetesen a minőséget,megbízhatóságot, mint legfőbb üzletpolitikát tartottuk, és tartjuk szem előtt. Megalkuvás nélkül ragaszkodunk a kiváló minőségű alapanyagokból készült termékekhez,az alapprofiltól kezdve a vasalatokon keresztül a kiegészítőkig terjedően.
Célunk az érdeklődők teljes körű kiszolgálása,felvilágosítása. Mi nem egyszerűen ablakot szeretnénk eladni, hanem minden érdeklődővel személyesen átbeszéljük az ő igényeit,ezek alapján javaslatot teszünk neki, hogy milyen terméket válasszon, felhívva a figyelmét annak előnyeire, esetleges hátrányaira is.
Segítünk összehasonlítani a különböző profilokat,hogy a lehető legtöbb információ birtokában tudja meghozni azt a fontos döntést, hogy milyen nyílászárót vásároljon.
Ezek szemléltetéséhez bemutatótermünkben megnézhetik,kipróbálhatják a választott nyílászárót,annak funkcióit, metszetek formájában a belső szerkezet is láthatóvá válik, ahol meggyőződhetnek a kamrák számáról, acélmerevítések elhelyezkedéséről, üvegezés rétegrendjéről,és minden fontos részletről, így nem csak elmondott,vagy leírt adatok alapján kell a döntést meghoznia.
A teljes körű kiszolgáláshoz tartozik, hogy minden kiegészítő rendelhető a nyílászárókhoz, a többféle párkányokon, könyöklőkön át, az árnyékolástechnikai termékekig, a redőnyöktől kezdve a rolós, vagy fix rovarhálókig, reluxáig, szalagfüggönyig.
Igény esetén beépítjük a vásárolt szerkezeteket, a kapcsolt gerébtokos, redőnytokos szerkezetek cseréjét is vállaljuk,teljes kőműves helyreállítással együtt, ill. panellakások, társasházak, lépcsőházak, intézmények komplett nyílászárócseréjét.
A beépítési munkák megrendelésének nagy előnye lehet, hogy nem kell más szakembert beszervezni,így több időpontot összeegyeztetni , nem kell anyagokat venni a beépítéshez,amiből nehéz kiszámítani a kellő mennyiséget,így a feleslegesen megvásárolt, megmaradt anyagok emelhetik az összköltséget.
Beépítő kollégáink minden szükséges anyagot visznek magukkal, így csak a helyet kell biztosítani számukra, és várni, hogy elkészüljön a munka.
Ablakcsere esetén a bontott szerkezeteket elszállítjuk (igény esetén),így annak elhelyezésével kapcsolatos gondokat is levesszük a vásárló válláról.
A beépítéssel egybekötött nyílászáró rendelést minden esetben előzetes helyszíni felmérés előzi meg, ahol pontosítjuk a részleteket, összehangoljuk az igényeket és lehetőségeket.
A következő időszakra is változatlan a célunk: tartani a kiváló minőséget, ár-érték arányt, eddigi és leendő vásárlóink legnagyobb megelégedésére, hisz nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor úgy keres meg minket egy érdeklődő, hogy egy korábbi vásárlónk ajánlott minket,aki már megtapasztalta a minőségi termékek, és a minőségi kivitelezési munkák adta előnyöket.